Bro Burgers zaparkowali na stałe!
Bro Burgers to pierwszy w szczecinie food truck, który zaoferował burgery. Jednakże nadszedł czas na zmiany i kiedy pomyślicie następnym razem o Bro Burgers, to musicie pamiętać, że bracia postanowili z „czterech kółek” przenieść biznes do „czterech ścian”. Otóż na Rayskiego, ulicy odchodzącej od Deptaku Bogusława powstaje własnie lokal, w którym serwowane są jedne z najlepszych szczecińskich burgerów. Marka słynie z dbałości o detale, jeśli chodzi o jakość produktów, a także z kontaktu z klientem. O wielkich zmianach rozmawiamy z braćmi Mateuszem i Michałem!
hot°: Coś się kończy, coś się zaczyna – ale z tego co wiem, to i tak planowaliście zmiany, więc chyba aż tak bardzo smutni nie jesteście. Mowa oczywiście o fakcie, że otwieracie punkt stacjonarny. Gdzie Was znajdziemy, co było kluczem w doborze lokalizacji?:)
Myśl o lokalu już dawno chodziła nam po głowie, jednak cały czas nie mieliśmytyle odwagi, żeby zdecydować się na tak poważny krok. Jednak wszystko potoczyło się w takim kierunku, że nie żałujemy tej decyzji i nie ma mowy o smutku.:)
Znajdziecie nas przy Rayskiego 24, niedaleko deptaku Bogusława, przy dawnym pomniku Frygi (chyba każdy kojarzy:). Kluczem w doborze lokalizacji była bliskość deptaku, parking oraz charakter miejsca. Nie ukrywamy, że podoba nam się ul. Rayskiego, która w pewnym sensie żyje własnym życiem, nie jest na siłę kreowana przez miasto.
hot°: Bro Burgers zostanie zapamiętany przez szczecinian jako pierwszy burger truck w mieście. Zostając jeszcze przy temacie lokalizacji, konkurencję w sąsiedztwie będziecie mieli sporą. Czym, prócz uznanej w mieście marki, zamierzacie przyciągnąć jeszcze szczecinian do siebie?
Fakt, konkurencja będzie spora, jednak jesteśmy zdania, że bez niej nie byłoby dobrego produktu, który koniec końców sam się obroni. Warto dodać, że przez ponad 3 lata sami robiliśmy nasze burgery i nadal będziemy obecni w lokalu. Myślimy, że sporo osób w jakimś stopniu się do nas przyzwyczaiło i ważne jest, aby nadal widzieli nasze twarze :)
hot°: Co znajdziemy w Waszej ofercie? Czy szykujecie jakieś nowości? Jak według Was powinien być skomponowany dobry burger?
W ofercie oczywiście królować będą burgery, klasyczne menu, jednak nie obędzie się bez kosmetycznych zmian, kilka pozycji zostanie zastąpionych nowymi. Odświeżymy trochę ten temat. Jako pierwszym zdradzamy Wam, że w ofercie pojawią się steki.
W momencie pisania artykułu sezonuje się już nasza wołowina, po to aby była gotowa na otwarcie. Dobry burger? Kwestia indywidualna, jednak nie może zabraknąć, dobrej bułki, takiej która idealnie mieści w sobie burgera i nie rozpada się podczas jedzenia. Oczywiście całą robotę robi wołowina, która musi być najlepszej jakości. Reszta to już dodatki, według uznania ;)
hot°: Teraz subiektywnie – które konkretnie burgery należą do Waszych ulubionych?;) Odpowiedzi uznamy za najlepsze rekomendacje dla tych, którzy dopiero Was odwiedzą.
Nasze ulubione pozycje to w przypadku Michała - Strażnik Teksasu, klasyka BBQ, a w przypadku moim (Mateusza) Blue Mike z dodatkowymi jalapenos, czyli połączenie mocnego pleśniowego sera z marmoladą z żurawiny – mistrzostwo!
hot°: Czy prócz „Lubię Poniedziałki” przewidujecie również inne promocje?
„Lubię Poniedziałki” na stałe wpisały się w nasze promocję, oprócz tego nieśmiertelna zniżka dla studentów oraz karty stałych klientów, które warto - dodać nie stracą swojej ważności!
hot°: Czy chcielibyście dodać coś na koniec? Zostawiamy Wam pole do popisu:)
Co tu dużo mówić, czekajcie na otwarcie, już w listopadzie powrócimy z dobrze znanymi wam smakami i długo oczekiwanymi frytkami! Do tego czasu trzymajcie kciuki i pamiętajcie #MOCENERGIAWOŁOWINA!
Hot Magazine poleca ten lokal!
BroBurgers
ul. Generała Ludmiła Rayskiego 24
tel. 518 472 307