Perseusz Ristorante więcej niż dobra pizza!
Hot Magazine wraca jako gazeta drukowana, to nie może również zabraknąć Perseusza! Trochę się nie widzieliśmy, więc pora nadrobić zaległości. Rozmawiamy o nowości w karcie dań, funkcjonowaniu samej restauracji i zamówieniach czyli wszystkim co najważniejsze z punktu widzenia Miłośników Prawdziwej Pysznej Pizzy! Zapraszamy
Ostatni wywiad przeprowadziliśmy w zeszłym roku, a znając Was na pewno dokonaliście wielu zmian, a zatem…
Perseusz jest czymś zupełnie innym niż rok temu. Można metaforycznie powiedzieć, że Perseusz wyszedł z kokonu i rozwinął skrzydła – kompletna metamorfoza! Łatwiej wymienić to co się nie zmieniło, a jest to fakt, że serwujemy najlepsze pizze i dania kuchni śródziemnomorskiej.
Rozwijacie się w bardzo szybkim tempie, ostatnio byliście nawet na szczecińskim pizza forum, jakie nowości zamierzacie wprowadzić w funkcjonowaniu Perseusza?
Szczecin, mimo trudnych warunków, rozwija się pod względem kulinarnym. Miło być zaproszonym na wydarzenie, które zrzesza najlepszych. Na Pizza Forum poznaliśmy kilka trendów w kuchni europejskiej, które zainspirowały nas do wymyślenia i wprowadzenia własnych modyfikacji. Jednak zdajemy sobie sprawę, że trendy trzeba generować, a nie ślepo powielać.
Bez obaw! Żadnej rewolucji nie będzie. Kilka tysięcy naszych klientów doskonale wie czego chce i Perseusz im to dostarczy!
Forum wykorzystaliśmy do nawiązania kontaktów, również z konkurencją, i przekazania naszej sekretnej wiedzy. Wierzymy że wspólna kooperacja i wymiana informacji, spowoduje dalszy rozwój lokalnego rynku kulinarnego, a to jeden z najważniejszych celów jakie sobie stawiamy.
Wydłużyliście godziny otwarcia pizzerii, ze względu na ilość zamówień czy… ?
Świat się zmienił, niektórzy postanowili okopać się w przeszłości, a my ruszyliśmy naprzód. Tych, którzy zostali z tyłu, zmiotła fala – absolutnie nie jest to ich wina. Perseusz wypełnił lukę dla tych, którzy chcą otrzymać produkt najwyższej jakości. Żeby tego dokonać musieliśmy zacząć otwierać wcześniej.
Jakie macie w planie promocje na kolejne miesiące, może będzie jakieś nawiązanie do nadchodzącej jesieni?
Nie ma lepszego dania na jesień niż pizza. Po wszystkie nadchodzące promocje zapraszamy na naszą stronę www i na Facebook.
Nie zapominając o wegańskich daniach, czy macie w planach powiększyć menu dla wegan?
Nasze wegańskie menu jest czymś co stanowi cząstkę Perseusza. Weganizm coraz śmielej wchodzi do Szczecina i zaczynamy się zastawiać czy nie przeprowadzić pełnej integracji menu „wegańskiego” i „zwykłego”. Nowe wegańskie propozycje na pewno się pojawią.
W Waszej aplikacji na stronie www jest możliwość stworzenia własnej pizzy. Jak to wygląda w praktyce …
Perseusz oferuje w tej chwili ponad 40 rodzajów doskonale skomponowanych pizz, jednak zdajemy sobie sprawę, że nie wszystkim mogą pasować niektóre składniki, dlatego dajemy możliwość odjęcia składników.
Niektórym to jednak nie wystarcza i chcą skomponować swoją własną, kraftową pizzę. Nasz generator pozwala na bardzo dużą dowolność w konfiguracji pizz, ale trzeba liczyć się z tym, że spełnianie marzeń może sporo kosztować, a efekt nie zawsze będzie taki jak sobie wyobrażamy. Polecamy korzystać z naszych przepisów opracowanych przez najlepszych szefów kuchni i maestrów pizzy.
Co warto spróbować w Perseuszu w nadchodzącym sezonie jesiennym?
Oprócz pizz? Zapraszamy na grzańca, w taką pogodę jak dziś jest idealny!
Kilka słów na koniec do Czytelników?
Szanowni Czytelnicy Hot Magazine. Perseusz jest w Szczecinie już od 5 lat, właśnie obchodzimy urodziny i to dzięki Wam jest to możliwe. Zapraszamy do Perseusza na Rostocką 110A, gdzie czeka na Was smak prawdziwej włoskiej pizzy.
Dane do kontaktu:
Ul. Rostocka 110A
tel. 690 517 721
www.facebook.com/perseuszristorante
Komentarze
Brak komentarzy.